Nella Kharisma - Demi Kowe | Dangdut Koplo [OFFICIAL]

Nella Kharisma - Demi Kowe | Dangdut Koplo [OFFICIAL]

  • Nella Kharisma Official • 14-01-2022 • 84,802 views • 2,203 • 0

Nella Kharisma - Demi Kowe | Dangdut Koplo [OFFICIAL]
https://youtu.be/rrEWuobdqUY
Cipt. Pendhoza

Music : Duta Nirwana
Video: Nella Kharisma Creative

Business : +62 812-8650-9360

Nella Kharisma perform lagu dangdut koplo judul Demi Kowe di ciptaan Pendhoza bersama dengan Duta Nirwana

Subscribe Nella Kharisma Official
https://www.youtube.com/channel/UC2sVRtimSUdDN2myZ6Cf03w?sub_confirmation=1

Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

Follow Instagram Nella Kharisma :
https://instagram.com/nellakharisma?igshid=1he4ui1bnjs2x

Follow Twitter Nella Kharisma :
https://mobile.twitter.com/nellakharisma94

Follow Tiktok Nella Kharisma :
https://vt.tiktok.com/24maTU/

Lyrics:
DEMI KOWE

Mas aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak bukteke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lunga ra ngilang nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

Mergo tresno aku biso
Adoh paran njogo roso
Godaan teko
Nangging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng
Susah senang dilakoni
Ono kowe aku wani
Ngadepi urip iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Copyright ©️ 2021 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#NellaKharisma #Dangdut #DangdutKoplo

Lagu Terkait Nella Kharisma - Demi Kowe | Dangdut Koplo [OFFICIAL]

  • 01-01-1970

Nella Kharisma - Ditinggal Rabi [OFFICIAL]

  • Nella Kharisma Official • 21-10-2021

  • 01-01-1970

Nella Kharisma - Separo Nyowo | Dangdut Koplo [OFFICIAL]

  • Nella Kharisma Official • 31-12-2021

Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Ojo Njaluk Pegat [OFFICIAL]

  • Nella Kharisma Official • 06-09-2021

Menikmati musik mp3 dan MP3 cepat dari ponsel generasi terbaru Anda sendiri atau bahkan dari ponsel Cina yang murah sekarang dimungkinkan dengan cara yang sepenuhnya legal. Semua ini berkat sejumlah besar aplikasi yang muncul akhir-akhir ini di internet (tanpa perlu mengunduh aplikasi) .

★ Copyright © 2022 Mp3Tube. - All rights are reserved. - JL ★
Contact: [email protected]